Anmälningsavgift
80,00 SEK
Onsdagen den 23 November arrangerar Hinton Golf Club sitt årliga Höstårsmöte i Rönnehallen.
Vi börjar 18:00 med middag i restaurangen på Rönnebäck för att sedan gå ner till Rönnehallen och ha mötet 19:00.
Kostnaden för middagen är 80:- för medlemmarna och klubben sponsrar med resten.
Dryck ingår inte.
MENY
Confiterat Anklår
Sås på skånska äpple – Savoykål – Bakat äpple - Persilja - Potatispuré
Vegetariskt alternativ
Variation på Rotselleri
Buljongkokta bönor – Spetskål – Syrlig sås - Bakat äpple - Persilja
De som inte vill äta middag går direkt till Rönnehallen kl. 19:00
Anmälan och betalning till middagen sker i GIT där man även meddelar allergier samt om man vill ha ett vegetariskt alternativ.
Övriga medlemmar behöver inte föranmäla sitt deltagande utan är varmt välkomna direkt till mötet 19:00.
Efter avslutat möte kommer information från Hinton Golf AB och Hinton Golf Academy där det också finns möjlighet att ställa frågor till dessa samt till styrelsen.
I år kommer vi även att ha två intressanta gästföreläsare:
Jacob Nilsson kommer och pratar om det stora projektet Hinton Golf Club är delaktiga i tillsammans med Synskadades Förbund.
Lars Olin från banvärderingsenheten i Skåne kommer och ger en grundläggande information om slope av banor.
För mer ingående förklaringar och svar så stannar Lars gärna kvar och svarar på frågor.
Samtliga handlingar kommer att finnas på vår hemsida senast en vecka före mötet.
Klicka här för agendan till årets Höstmöte
Övrigt
Klubb
Adress
Rönnebäcksvägen 3, 23841 OXIE
Vägbeskrivning
Från yttre ringvägen kör av på E65 mot Malmö SO, kör mot Fosie Industriby. Vänster mot Anderslöv väg 101. I Käglinge vid affären sväng vä. följ skyltning.
GPS
Lat: 55.530761
Lng: 13.100874
Spelplats
Hinton Golf Club
Frågor
Vad vill du äta för mat? (ange även eventuella allergier nedan)
Alternativ:
1. Confiterat AnklårSås på skånska äpple – Savoykål – Bakat äpple - Persilja - Potatispuré
2. (veg) Variation på Rotselleri
Buljongkokta bönor – Spetskål – Syrlig sås - Bakat äpple - Persilja
* * Svar krävs